Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i Vesterbro

84 m2 butik, klinik, showroom i Vesterbro til leje

Til fremleje/Afståelse 83,5 m2 med direkte front mod Kødbyen!

Attraktive lokaler med direkte front mod Kødbyen. Har senest været anvendt til showroom/vinbutik med smagninger. Er godkendt til bagel/sandwich shop (dog ikke produktion af varm mad). Mange muligheder for anvendelse: butik, showroom, galleri, kontor m.v

Forrest i butikken findes hovedlokalet, som er indrettet med nye Italienske fliser. Fremstår med nymalede vægge og akustikpaneler i eg. 2 facadevinduer med front mod Kødbyen & [xxxxx] . Mulighed for udeservering*.
Bagtil findes en gang med separat toilet/håndvask og dobbeltdøre. Ydermere er der to lokaler bagtil som kan anvendes til kontor/lager/produktion.
Det ene af disse lokaler er pt. fremlejet frem til 31.12.24
Ved evt afståelse vil denne indtægt/aftale fortsætte mellem jer og lejer.

Send en mail med ønsket koncept - alle ændringer el. Lign. skal godkendes af udlejer. Lokalerne kan besigtiges efter aftale på mail. Kan fremlejes eller afståes efter nærmere aftale - afståelse kan delvis finansieres. Alt inventar/indretning medfølger.

Send en mail for yderligere info vedr. lejekontrakt, plantegning m.v

Husleje:
12.000,-/mdr.
Afståelse:
450.000,- (Finansiering kan aftales)