Kliniklokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kliniklokale til leje i København K

42 m2 klinik i København K til leje

Frisør, Klinik, butik, kontor

Anvendelig til mange formål. Stor lys lokale med stort vinduesparti i ældre historisk og charmerende ejendom.

Billeder af lejemålet som frisør er aktuel. Der er også gamle billeder, fra da det blev anvendt som pelsbutik. Også meget anvendelig som klinik.

Synligt beliggende lejemål. En placering helt i top - og ikke giver grund til yderligere forklaring - som hele København kender. Butikken har en super beliggenhed på Gothersgade tæt på Kongens Nytorv. Gothersgade har ca 12.400 gående pr. døgn, 14.000 cyklister og 6.800 passerende biler pr døgn iflg trafiktal fra Københavns kommune.
Gode P-muligheder i nærheden af lejemålet.
Metroopgang på Kongens Nytorv ligger blot et par hundrede meter fra butikslejemålet.
Anvendelse: Butik, frisør, Showroom, kontor med mindre salg, klinik, undervisning. Alt kan ske sammen med mindre detailsalg.
Meget smukke lokaler, placeret på den travle Gothersgade, tæt ved Kgs. Nytorv. Butikken indeholder butikslokaler og et "baglokale" en trappe op - det kan også benyttes som butikslokale, da det hænger naturligt sammen. Lokalerne fremstår meget flotte og indbydende. Ligger i høj stue. Fælles toilet i gården.
Lejemål meget anvendelig til frisør og meget andet: 42 kvm Leje 12.060 + 600 i varme. + moms